till den lokala bok- och pappershandeln med en personlig och sakkunnig betjäning i Kimito centrum. Här hittar du bra böcker på svenska för barn och vuxna, leksaker, spel och pussel, målar- och pysselböcker, akrylfärger, penslar, ritpapper, färgpennor, kontorsmaterial, frimärken, gratulationskort, lokala hantverksprodukter - allt av god kvalitet och kända, omtyckta varumärken.  

Aktuellt

Butiken är öppen på vardagar, från måndag till fredag kl 10-17 och stängd under helgdagar och veckoslut.

Jag betjänar även på distans under butikens öppethållningstider och du får gärna beställa varor på förhand per telefon eller mejl samt avhämta dem i butiken enligt överenskommelse. Betalning sker med bankkort och kontant. Då du köper på distans kan du även betala i förskott med faktura. Företag och samfund kan även handla enligt överenskommelse på faktura, som skrivs direkt ut på papper, skickas per mejl som en pdf-fil eller som en e-faktura direkt till företagets bankkonto.

Jag uppdaterar Pappersbodens Facebook- och Instagramsidor regelbundet med nya aktuella produktbilder. Följ med så får du veta de senaste nyheterna.

 

Välkommen! 

Leila 

 

Pappersboden LW

Engelsbyvägen 1
25700 Kimito

044 237 9947

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

FO-nummer: 2014799-0

Öppet

Vardagar
10 - 17

Lördagar
STÄNGT

Pappersboden informerar

Instagram På Instagram

f logo RGB Blue 100 På Facebook

f logo RGB Blue 100 Boktips från Pappersboden